>> Home >> Over ons >> Welkom

Welkom bij Inter-Sprint

De bandenbranche is altijd volop in beweging. Als je daarin een leidende rol wilt blijven spelen moet je continue anticiperen op veranderingen in de markt en je concepten en strategieën tactisch bijsturen. Regeren is vooruitzien!

Dit proces van actief anticiperen op de markt beheersen wij bij Inter-Sprint als geen ander en mede hierdoor zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste im- en exportbedrijf van auto- en truckbanden.

Samen met een netwerk van professionele en loyale partners bieden wij onze relaties de grootste voorraad banden van Nederland. Een uitgebalanceerde multi-merken strategie in combinatie met onze opgebouwde markt- en productkennis maakt van ons een professionele en betrouwbare leverancier.

Onze meer dan indrukwekkende voorraad omvat uiteraard alle bekende A-merken. Daarnaast leveren wij uit voorraad een aantal Europese private labels en exclusive brands geproduceerd door gerenommeerde bandenfabrikanten. Tevens zijn wij officieel distributeur van diverse toonaangevende bandenmerken. Een ongekende keuzemogelijkheid!

Inter-Sprint dé nummer 1 bandenleverancier van Europa.

 

bestanden/content/Delivery%20Program-01.jpg