>> Home >> Over ons >> Voorraadbeleid

Voorraadbeleid

Inter-Sprint is de meest complete, voorraadhoudende leverancier van alle A-merken in Europa. Daarnaast leveren wij uit voorraad een aantal Europese private labels en exclusive brands welke geproduceerd worden door gerenommeerde bandenfabrikanten.

Wij hebben afspraken met alle producenten en fungeren als belangrijkste distributieschakel voor de Europese bandenindustrie. Op basis van omloop- en ervaringscijfers garanderen wij een constante beschikbaarheid van alle merken in alle mogelijke typen en uitvoeringen.

Wij adviseren u desgewenst over uw voorraadpositie en -optimalisatie waarmee u, in combinatie met de voorraad in onze centrale magazijnen, altijd een korte levertijd kunt garanderen aan uw klanten. Via ons online bestelsysteem kijkt u real-time in onze actuele voorraden en kunt altijd 24 uur per dag, 7 dagen in de week direct bestellen.

Heeft u een voorraad over of een grote partij banden te koop, Inter-Sprint is altijd geïnteresseerd. Wij vinden, onder de juiste condities, ongetwijfeld weer een afnemer. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Voorraadbeleid in optima forma!

 

bestanden/content/StockPolicy-01(1).jpg