>> Home >> Over ons >> Support & Training

Support and Training

Startende ondernemers en bedrijven die een serieuze bandengroothandel of -divisie willen opstarten of over willen stappen op het bandenassortiment van Inter-Sprint kunnen rekenen op professionele begeleiding van onze kant.

Vanaf het eerste moment in de samenwerking staat al onze kennis en jarenlange ervaring volledig tot uw beschikking. Samen met u brengen wij de markt in kaart voor uw afzetgebied, geven u advies over voorraadpositie en -optimalisatie en doen u dan een voorraadvoorstel op maat.

Ons online bestelsysteem wordt door ons bij u kosteloos geïmplementeerd waardoor u rechtsreeks in onze voorraad kunt kijken en direct uit onze complete voorraad kunt bestellen. In combinatie met onze logistieke capaciteiten wordt u slagvaardiger dan ooit tevoren.

Uiteraard helpen we u ook met een stuk training om het systeem maximaal te kunnen benutten. Indien wenselijk verzorgen we technische en commerciële trainingen voor uw medewerkers, bij u op locatie of bij ons op kantoor. Wij helpen u op weg en voorzien u van documentatiemateriaal, ondersteunen u met gerichte marketingacties en maken heldere afspraken over consignatie- en betalingsregelingen.

Doen we alles alleen in uw belang? Nee, zeker niet. Want als wij u enthousiast krijgen over de totaalformule van Inter-Sprint dan bent u gegarandeerd succesvol en dan zijn wij het ook. Wij zijn ervan overtuigd dat het op deze manier werkt. Wij gaan graag voor lange termijnrelaties met vertrouwen en investeren in elkaar.

 

bestanden/content/support-1.jpg