>> Home >> Over ons >> Marketing

Marketing & Communicatie

Inter-Sprint is op alle gebieden dé professionele partner voor haar klanten. Zo beschikt Inter-Sprint over een eigen afdeling marketing & Communicatie. Deze afdeling functioneert als een full service reclame bureau binnen Inter-Sprint.

Zo kan de gehele organisatie altijd beschikken over full-time reclame- en marketingspecialisten. Intern zijn vooral het management- en het verkoopteam belangrijke opdrachtgevers. Vormgevers, dtp-ers, webdesigners en marketingspecialisten vormen de basis van de afdeling. De interne opdrachtgevers schakelen de afdeling in op het moment dat zij deze specialistische kennis en kunde nodig hebben.

Voor grote of kleine projecten; productbrochures, advertenties, introductiecampagnes, websiteontwikkeling, prijslijsten, autobelettering, beursdeelname of strategische ondersteuning. Alle opdrachten, ook op het allerlaatste moment of met een schijnbaar onmogelijke deadline, worden als een uitdaging opgepakt en altijd weer succesvol afgerond.

Voor alle disciplines geldt dat zij het gehele proces, van creatie tot en met productie, volledig beheersen en uitvoeren, op het hoogste kwaliteitsniveau. Alles zelf in de hand hebben betekent tevens optimale kwaliteitsbeheersing en efficiency. Uiteraard is de afdeling volledig gericht op de core business van Inter-Sprint. Als extra service is deze afdeling ook inzetbaar voor de klanten van Inter-Sprint.

 

bestanden/content/M%26c-01.jpg