>> Home >> Over ons >> ICT & Support

ICT & Support

Automatisering is niet meer weg te denken uit een moderne onderneming. Wanneer de infrastructuur zo complex is als bij de diensten die Inter-Sprint haar klanten biedt kan het niet anders dan dat de organisatie ook over een eigen ICT afdeling beschikt.

Op alle disciplines zijn er specialisten aan het werk. Software-ontwikkelaars, systeem- en netwerkbeheerders en supportmedewerkers vormen een goed geoliede ICT-machine. Het zijn vooral de interne afdelingen die de opdrachtgevers zijn maar ook het ondersteunen van klanten van Inter-Sprint bij het ontwikkelen van complexe, online voorraadsystemen is geen uitzondering.

De in eigen huis ontwikkelde systemen ondersteunen alle mogelijke processen waaronder inkoop, verkoop, logistiek, e-commerce en de financiële trajecten. Deze systemen zijn dynamisch en worden op basis van voortschrijdend inzicht regelmatig aangepast of uitgebreid door middel van een update. Ook de e-commerce programma's zijn geheel in huis ontwikkeld en maken het online bestellen van banden, wielen of compleet gemonteerde sets zeer eenvoudig.

Het ontwikkelen en onderhouden van ICT omgevingen is een continuproces en door dit volledig in huis te beheren kan er snel geschakeld worden en maximaal rendement gehaald worden uit de beschikbare technologie.

 

bestanden/content/ICT-01(1).jpg