>> Home >> Partners >> DoubleCoin Europe

Double Coin Europe

Double Coin truck- en OTR-banden zijn speciaal ontwikkeld voor het leveren van prestaties onder zware en extreme omstandigheden. Banden van formaat die tegen een stootje kunnen.

De heavy duty truckbanden zorgen voor een stabiele wegligging en een superieur rijgedrag bij het transporteren van zware ladingen over de weg en zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment typen en maten.

De OTR  banden (Off the Road) zijn speciaal ontwikkeld voor gebruikers van professionele offroad-machines welke tijdens gebruik blootgesteld worden aan zware belastingen zoals graafmachines, dumpers, wielladers en mobiele kranen. Tijdens de productie van deze OTR banden worden er zeer hoge eisen gesteld omdat de kwaliteit en prestaties van OTR banden cruciaal zijn voor het optimaal functioneren van deze zware machines onder vaak extreme omstandigheden.

De banden worden al decennia lang, met de nieuwste technieken en productielijnen, vervaardigd in China en worden wereldwijd geleverd en staan bekend als zeer betrouwbaar met een hoog kwaliteitsniveau.

Double Coin is een Exclusive brand van Inter-Sprint. Kijk op www.doublecoineurope.com voor meer informatie.

 

bestanden/content/DoubleCoin-01.jpg