>> Home >> Over ons >> Onze logistiek

Onze Logistiek

Logistiek is bij ons tot een ware kunst verheven. Onze eigen transportafdeling regelt 24 uur per dag, 7 dagen in de week de levering in Nederland en Europa. Speciaal voor spoedleveringen hebben wij een "Express Service". Snelle leveringen als extra service, buiten de vaste aflevertijden om.

Via ons geautomatiseerde route planningssysteem wordt, rekening houdend met de actuele file-informatie en afleverlocaties, voor iedere trailer de meest efficiënte route gepland.

Inkoop, verkoop en logistiek, het grijpt allemaal in elkaar en daarom zijn onze automatiseringssystemen volledig op elkaar afgestemd om alles soepel te laten verlopen. Toch is onze automatisering niet altijd leidend maar zijn we flexibel in de planning en houden we rekening met de Individuele wensen van onze klanten.

Of het nu gaat om een reguliere levering of om een levering met onze "Express Service", door middel van track & trace weten wij altijd exact waar uw bestelling zich in het aflevertraject bevindt en kunnen wij u hier maximaal over informeren. Die leverbetrouwbaarheid is een zekerheid waar al onze klanten op kunnen bouwen en hun planning op af kunnen stemmen.

 

bestanden/content/transport-systeem.png
bestanden/content/Delivery%20Program-01.jpg