>> Home >> Over ons >> Verkoopteam

Ons verkoopteam

Commercieel denken en doen zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook bij Inter-Sprint. Een team van zeer ervaren en professionele commerciële adviseurs begeleiden uw orders van advies en bestellen tot definitieve levering.

Maar je enkel concentreren op verkoop maakt dat je leveranciersrol wel erg beperkt is en wij zijn ervan overtuigd dat we onze partners meer moeten bieden. Toegevoegde waarde is van doorslaggevend belang dus gaan we verder. Het pro-actief informeren van onze relaties over relevante ontwikkelingen of de laatste branche-informatie vinden wij een vanzelfsprekendheid. Niet opdringerig maar wel vrijblijvend informeren en adviseren.

In combinatie met het internet zorgt ons geavanceerde online bestelsysteem [e-commerce] ervoor dat wij u op ieder moment van alle gewenste informatie kunnen voorzien. Korte communicatielijnen en de interne ondersteuning van onze technische en ICT specialisten en marketingmensen maken dat we samen met u snel kunnen schakelen en commercieel optimaal kunnen inspelen op mogelijke kansen en veranderingen in de markt.

Zoek uw verkoopadviseur

 

bestanden/intersprintloc.jpg