>> Home >> Over ons >> Ons assortiment

Ons assortiment

Als de grootste bandenleverancier van Europa vinden wij het onze plicht om onze klanten een compleet assortiment te kunnen bieden en te kunnen leveren uit eigen magazijnen.

Onze inkoopstrategie is er dan ook op gericht om wereldwijd de A-merken, onze private labels en exclusive brands in grote hoeveelheden in te kopen. Mede door deze inkoopstrategie zijn wij in staat snel te leveren tegen concurrerende tarieven.

Onze meer dan indrukwekkende voorraad omvat uiteraard alle bekende A-merken. Daarnaast leveren wij uit voorraad een aantal Europese private labels en exclusive brands geproduceerd door gerenommeerde bandenfabrikanten. Tevens zijn wij officieel distributeur van diverse toonaangevende bandenmerken. Van alle bandenmerken (waaronder alle O.E. merken) hebben we de gangbare types, uitvoeringen en maten op voorraad in zowel de zomer- als in de winteruitvoeringen. Een ongekende keuzemogelijkheid.

Onze uitgebalanceerde multi-merken strategie in combinatie met onze opgebouwde markt- en productkennis maakt van Inter-Sprint een professionele en betrouwbare bandenleverancier.

 

bestanden/content/magazijn2.png