>> Home >> E-commerce

E-Commerce

Het door ons zelf ontwikkelde, uiterst gebruiksvriendelijke, online bestelsysteem biedt u als ondernemer altijd actueel inzicht in ons voorraadsysteem. Het systeem is 24 uur per dag, 7 dagen in de week real-time beschikbaar dus u kijkt altijd rechtstreeks in Nederlands grootste en actuele voorraad.

Wat u online bestelt is daadwerkelijk in onze eigen magazijnen op voorraad en direct leverbaar. Daarnaast is alle prijs- en productinformatie helder en overzichtelijk voor u beschikbaar. U heeft zicht op het gehele orderproces, uw kredietlimiet, openstaande rekeningen en uw complete orderhistorie. Deze softwaretool stellen wij kosteloos beschikbaar aan al onze relaties.

Uiteraard bieden wij ondersteuning om het te koppelen met de eventueel reeds bij u in gebruik zijnde applicatie. Onze ICT specialisten zorgen ervoor dat het werkt en dat u direct aan de slag kunt. Wij verzorgen uiteraard de gebruikersinstructie en helpen u op weg.

Het systeem is, onder andere vanwege de automatische archiefopbouw, tevens een waardevolle informatiebron. Deze complete elektronische documentenstroom beperkt het aantal administratieve handelingen. Dit levert een directe tijdwinst op en ook het foutpercentage bij het bestellen, leveren en de financiële afhandeling zal drastisch afnemen.

Uw persoonlijke inlog- en bedrijfsgegevens zijn met behulp van geavanceerde beveiligingstechnieken volledig afgeschermd. Zo kunt u met een gerust hart inloggen en onze real-time voorraad bekijken.

Als het echt snel moet kunnen wij, altijd in overleg met u, rechtstreeks aan uw klanten leveren. Via het online systeem krijgt u van ons de pakbon waarna u aan uw klant kunt factureren. Een kwestie van vertrouwen.

 

Login

Bezoek de site: customers.inter-sprint.nl

Inlog aanvragen

Persoonlijke gegevens
* Voornaam / Voorletters:
* Achternaam:
Bedrijfsgegevens
* Bedrijfsnaam:
* Adres:
* Postcode / Vestigingsplaats:
* Land:
* BTW Nummer
* KvK Nummer
Contactgegevens
* Landcode / Telefoon:
Fax:
Mobiel:
* E-mail:
Website: